Μια αγκαλιά για τα παιδιά || Kiehl's & Νατάσα Θεοδωρίδου

26.5.14


Η φιλοσοφία της Kiehl's υπαγορεύει να επιστρέφουμε στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Στο πλαίσιο αυτής της ευασθησίας, η Kiehl's, συνεργάζεται με καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετέχουν στην φιλανθρωπική της δράση χωρίς καμία αμοιβή.
Brad Pitt, Alicia Keys, Uma Thurman, Charlize Theron, Julianne Moore, κ.α είναι μερικά από τα ονόματα που υποστήριξαν το πολύτιμο έργο της Kiehl's και από το 1996 κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.


Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου corner της Kiehl's στο Hondos Center Apollonia Politia στην Θεσσαλονίκη, από τις 26/5, η Ultra Facial Cream, θα πωλείται σε συλλεκτική συσκευασία των 125ml με την υπογραφή της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Το 100% των πωλήσεων πρόκειται να διατεθεί στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Μέλισσα", το οποίο λειτουργεί από το 1921 και φιλοξενεί κορίτσια από 4 έως 18 ετών που παραπέμπονται από τις αρμόδιες Κοινωνικές Υπηρεσίες για να προστατευτούν από ενέργειες κακοποίησης, εγκατάλειψης και παραμέλησης από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα παιδιά του ορφανοτροφείου ζωγράφισαν τις ετικέτες της συλλεκτικής Ultra Facial Cream, την οποία θα βρεις αποκλειστικά στην Θεσσαλονίκη.

You Might Also Like

4 comments

 1. Πολύ ωραία ιδέα !!

  ReplyDelete
 2. Μπράβο στην Kiehl's!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! <3

   Delete

Blog Archive

Popular Posts

Instagram