Οταν οι δρομοι οδηγουν στο..Zampple || January 2016 ● Review
16.2.16
Ενώ, έχουμε φτάσει ήδη στα μισά και αυτού του μήνα, εγώ θα σου μιλήσω για τα "καλούδια" που βρήκα στο Zampple Ιανουαρίου 2016.
Δεν το λες αργοπορία! Το λες πιο εύκολα "είχα χρόνο να τα δοκιμάσω και να σου πω την άποψή μου".
Στο καλάθι μου έριξα:
- Το Studio Pro Lock It Fixing Hairspray (400ml/5,49€) της L'Oreal Paris, για σούπερ δυνατό κράτημα και 48Ω διάρκεια. Είναι ιδανικό για χτενίσματα υπερπαραγωγή -και μη- , αφού με ένα φσστ κλειδώνει το αποτέλεσμα (Το δοκίμασε και η μαμά μου -που έχει κοντή φράντζα- και έμεινε στην θέση της ακόμα και σε μέρα με αέρα. Δίνω extra point..)! Φεύγει εύκολα με ένα απλό βούρτσισμα και έχει υπέροχο φρουτένιο άρωμα!Διάλεξε "Who do you want to be today?" και άσε το hairspray να κάνει τα υπόλοιπα..
- Τον ελληνικό καφέ Bravo (95gr/1,18€), γιατί αρέσει στον μπαμπά μου! Έχει έντονο άρωμα φρεσκοκομμένου καφέ (και στο λέω εγώ! Γιατί, ποιός νομίζεις πως του φτιάχνει τον καφέ;), κάνει πλούσιο καϊμάκι και "ο μπαμπάς λέει" πως πλέον αποτελεί παράδοση.
- Την ID Peach Bar with Almond & Erica Honey (35gr/1,07€), η οποία είναι ελληνική και gluten free. Περιέχει αποξηραμένα ροδάκινα, αμύγδαλα, αποξηραμένα σύκα και μέλι. Δεν περιέχει ζάχαρη και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.
Σαν ιδέα με ενθουσίασε, αλλά θα προτιμούσα να έχει πιο έντονη γεύση ροδάκινο (μου θύμισε περισσότερο δαμάσκηνο με σύκο)! Μυστικό: Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτή με γεύση μήλο, καρύδια & κανέλα! - Tο Philadelphia Light (4x35gr/1,79€) γιατί και μόνο η λέξη Philadelphia ήταν αρκετή! Η γεύση είναι ίδια και απαράλλαχτη (αχ! Philadelphia). Η καινοτομία είναι στις ατομικές μερίδες, οι οποίες βολεύουν στο να διατηρείται φρέσκο το προϊόν! Σε οποιαδήποτε εκδοχή το αγαπώ! Εσύ;
- Τις μπάρες Fitness Delice Milk Chocolate (6x22,5gr/3,16€) της Nestle, οι οποίες είναι ολικής άλεσης, πλούσιες σε ασβέστιο και περιέχουν σοκολάτα γάλακτος! Τις προτίμησα κυρίως όταν με έπιανε η πρώτη πείνα μετά το πρωινό και ερχόμουν και πάλι στα ίσα μου!
- Το τυρί σε φέτες Sottilette με γέμιση Philadelphia (185gr/1,85€), το οποίο είναι το πιο ωραίο τυρί σε φέτες που έχω δοκιμάσει! Λιώνει υπέροχα στο τοστ και αφήνει αυτή την πλούσια γεύση Philadelphia που σου είπα πιο πάνω πόσο αγαπώ!
- Την Hydraphase Intense Legere (50ml/20,50€) της La Roche-Posay για 24ωρη ενυδάτωση και λάμψη. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με κλάσματα υαλουρονικού οξέος, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και επαναφορά της λάμψης του δέρματος. Έχει διακριτικό άρωμα, ελαφριά και μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για ευαίσθητο, κανονικό και μικτό τύπο δέρματος. (Α! Είναι και paraben free.)
- Το Adidas Climacool Anti-perspirant Spray for Men (150ml/3,89€), γιατί και το άλλο μας μισό έχει ανάγκες. Έχει υπέροχο άρωμα (αυτό το λέω εγώ!) και αρκετά καλή διάρκεια σύμφωνα με τα λεγόμενά του.
Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα από το Zampple Ιανουαρίου 2016. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά και ποιά είναι η άποψή σου;
Υ.Γ: Αν θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της Zampple Οικογένειας, να δοκιμάζεις ένα προϊόν πριν το αγοράσεις και να λες άφοβα την γνώμη σου πάτα εδώ και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες!
4 comments
Το εχω ακουσει.. πρεπει να το δοκιμασω!
ReplyDeletehttp://beautyfollower.blogspot.gr/
Είναι πολύ ωραία εμπειρία!!
Deleteπήρα και εγώ τη λακ και έχω να πω ότι είναι πολύ καλή!!!!!
ReplyDeleteΚαι εμένα μου αρέσει πολύ!! Έχει και αυτό το ωραίο άρωμα που έχουν συνήθως οι αφροί για μπούκλες!!
Delete