Η νέα μου ζωή ή αλλιώς, που χάθηκα σχεδόν ένα χρόνο

18.9.18


Ένα χρόνο πρίν στα γενέθλιά μου, στις 16 Σεπτεμβρίου, μου ευχόντουσαν "σύντομα με ένα παιδάκι" και απαντούσα "άντε καλέ, μικρή είμαι ακόμα"! 

Φέτος, γιόρτασα τα γενέθλιά μου αγκαλιά με τον "μικρό μου πρίγκιπα" και δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι περισσότερο ευτυχισμένη!

Μέσα σε ένα χρόνο τα πάντα στη ζωή μου άλλαξαν! 

Μετακόμισα (2 φορές), παντρεύτηκα, έφερα στη ζωή το μικρό μου θαυματάκι, άρχισα να βλέπω τα πάντα γύρω μου διαφορετικά, να σκέφτομαι και να αποφασίζω με ωριμότητα (παρόλα αυτά, εξακολουθώ να αισθάνομαι παιδί), να έχω άλλες προτεραιότητες!

Μου αρέσει αυτή η νέα ζωή! 

Αν θα συνεχίσω το blogging; ENNOEITAI!!! 
Το blog μου είναι το 2° σπίτι μου και θα συνεχίσω να δίνω το παρόν για όσο πάει! Επιστρέφω λοιπόν με πολύ beauty, πολλά reviews, αλλά και με νέα θεματολογία. Φυσικά, θα χαρώ να μάθω τι άλλο θα θέλατε να δείτε από εμένα, οπότε γράψτε μου στα σχόλια τις σκέψεις σας ή στείλτε μου προσωπικό μήνυμα!

Μέχρι το επόμενο post xoxoYou Might Also Like

2 comments

  1. Να σου πω καλωσόρισες πίσω και να σου ευχηθώ να χαίρεσαι τον πρίγκιπα σου και να έχεις μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου! Σχεδόν ένα χρόνο μετά έχουμε βρει τους ρυθμούς μας και επιστρέφω σιγά σιγα στο blogoσπιτάκι μας!

      Delete

Blog Archive

Popular Posts

Instagram