Κρέμα Χεριών με Χαμομήλι - Dulgon ● Review

9.1.19


Μετά την εγκυμοσύνη και λόγω της συχνής επαφής των χεριών μου με νερό και σαπούνι, η επιδερμίδα τους έγινε ξηρή & ευαίσθητη, ενώ αρκετές φορές έκανε πληγές!

Έτσι, βρήκα την "ευκαιρία" να δοκιμάσω την Κρέμα Χεριών Dulgon με Χαμομήλι (100ml/2,30€), (η οποία στεκόταν στο ράφι χωρίς να παραπονιέται που, ενώ ήθελα να έχω σούπερ απαλά χέρια, απλά την αγνοούσα) και να δω αν θα καταφέρει να περάσει αυτό το δύσκολο τεστ. 

Είναι μια κρέμα για πλούσια ενυδάτωση των χεριών, χωρίς να αφήνει βαριά ή λιπαρή αίσθηση, καθώς απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Περιέχει χαμομήλι, αλλαντοΐνη και bisabolol, το οποίο παρασκευάζεται από τα λουλούδια του γερμανικού χαμομηλιού και έχει καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές & επουλωτικές ιδιότητες. Βοήθησε τα χέρια μου να επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση άμεσα, ενώ μετά από κάθε εφαρμογή τα ένιωθα ανέλπιστα απαλά!

Μυρίζει σαν πραγματικό φρεσκοκομμένο χαμομήλι, το οποίο το χρησιμοποιώ άνετα και ως χαλαρωτικό λίγο πριν τον ύπνο (τί είναι ύπνος; χιχι). Δεν περιέχει parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Αν είστε σε φάση αναζήτησης μιας κρέμας για ξηρά και καταπονημένα χέρια ή απλά μια κρέμα που θα "αναζωογονήσει" τα χέρια σας από τις κρύες ημέρες του χειμώνα, σίγουρα σας την συστήνω (και χωρίς δεύτερη σκέψη).

Θα την βρείτε στο www.abbeauty.com εδώ.

Μέχρι το επόμενο post xoxo


You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram