3 προϊόντα που θα βρεις στη Wishlist μου από την Makeup Revolution

25.3.20

Την Makeup Revolution την ανακάλυψα λίγους μήνες πριν, καθώς χάζευα παλέτες σκιών στο Notino (αγαπημένη συνήθεια). Πρόκειται για μια εταιρεία καλλυντικών απο το Λονδίνο, η οποία έχει ξεχωρίσει για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αλλά κυρίως για τις πολυτελείς παλέτες σκιών που διαθέτει!

Στην συλλογή μου έχω ήδη 5 από αυτές,  τις οποιες θα σου παρουσιάσω σε μελλοντικό post, ενώ πλέον στην wishlist μου έχουν πάρει θέση και άλλα προϊόντα της Makeup Revolution. Μερικά από τα οποία είναι:

1. Το Pore Blur, το οποίο είναι μια βάση για το make up που γεμίζει τους πόρους, λειαίνει το δέρμα, προσφέρει ματ όψη και εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στο μακιγιάζ. 
2.  Το Conceal & Hydrate. Ένα νέο concealer με αρκετά καλές κριτικές, που υπόσχεται πως ελαττώνει και καλύπτει όλες τις ατέλειες, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δίνει στο πρόσωπο άψογη εμφάνιση. Έχει ελαφριά υφή που δεν τονίζει τις ρυτίδες, ενώ στην σύνθεση του περιέχει και Υαλουρονικο Οξύ. 
3. Το Powder Matte Lipstick στην απόχρωση Bon Bon, που προσφέρει ματ αποτέλεσμα και έντονη απόδοση χρώματος. Η συσκευασία του είναι πολύ ελκυστική, ενώ λένε πως έχει κρεμώδη υφή και μεγάλη αντοχή! 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά για να μου πεις την άποψη σου; 

Μέχρι το επόμενο post...make a wish(list) :)

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram