3 Προϊόντα με Κερατίνη για απαλά, λαμπερά και όμορφα μαλλιά

21.6.20


Γνωρίζεις τί είναι η κερατίνη; Συνέχισε να διαβάζεις αυτό το post για να μάθεις και να μην σε πιάσουν αδιάβαστη! 
Η κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη και αποτελεί το βασικό δομικό υλικό της τρίχας, ενώ υπάρχει και στα νύχια, στα δόντια, αλλά και στο δέρμα. Καθορίζει αν η τρίχες των μαλλιών σου θα είναι χοντρές ή λεπτές, αν τα μαλλιά σου θα είναι ίσια ή σγουρά, ενώ επηρεάζει και τον ρυθμό ανάπτυξης, την απαλότητα και την λάμψη τους. Γενικά, όσο περισσότερη κερατίνη έχουν τα μαλλιά, τόσο πιο ίσια θα είναι.

Στην καθημερινότητα μας, εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος, οι καιρικές συνθήκες, η θερμότητα, και η τεχνικές ή χημικές εργασίες που κάνουμε στα μαλλιά, φθείρουν ή καταστρέφουν την κερατίνη. Έτσι, τα μαλλιά φαίνονται ταλαιπωρημένα και είναι γεμάτα ψαλίδα. 

Χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν κερατίνη, βοηθάς να ενδυναμωθούν, αλλά και να είναι περισσότερο απαλά και λαμπερά. 
Παρακάτω σου δείχνω 3 προϊόντα με κερατίνη της Brazil Keratin για μια ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών.

Brazil Keratin Anti-Frizz Gold Shampoo 
Είναι σαμπουάν Brazil Keratin είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και προσφέρει αναζωογόνηση, θρέψη, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά.

Brazil Keratin Anti-Frizz Gold Mask
Είναι μάσκα ιδανική για ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα μαλλιά και βοηθάει στην ανάπλαση της τρίχας, προσδίδοντας στα μαλλιά υγιή και όμορφη εμφάνιση.

Brazil Keratin Beauty
Η αναγεννητική θεραπεία Beauty Keratin βελτιώνει την δομή της τρίχας, ενδυναμώνει τα μαλλιά, αυξάνει την πυκνότητα και δαμάζει τα απείθαρχα μαλλιά και τους προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη, απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, ενώ συστήνεται μόνο για επαγγελματική χρήση με στόχο την λείανση των μαλλιών. 

Όπως θα έχεις διαπιστώσει λοιπόν, η κερατίνη αποτελεί βάλσαμο για τα μαλλιά. Βοήθησε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν κερατίνη, ενώ για πιο εξειδικευμένες θεραπείες προτείνω να απευθυνθείς στον έμπειρο κομμωτή σου!

Μέχρι το επόμενο post..."Love your hair!"

Πηγή Φωτογραφιών: Unsplash & Notino

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram