Ψάχνεις Ημιμόνιμα Βερνίκια νυχιών; Δες αυτά που έχω επιλέξει εγώ!

31.8.20


π.π εποχή (βλέπε προ παιδιού εποχή) λάτρευα να αγοράζω απλά
βερνίκια νυχιών και να αλλάζω το χρώμα στα νύχια μου κάθε εβδομάδα.

Στην μ.π εποχή, δηλώνω fan των ημιμόνιμων βερνικιών, αφού η αντοχή τους στο νερό και τα καθαριστικά που απαιτεί η καθημερινότητα μιας μαμάς, δεν συγκρίνεται!


Αυτό τον καιρό, για το ημιμόνιμο μανικιούρ μου χρησιμοποιώ τα προϊόντα της Semilac, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά, αλλά και την διαδικασία που ακολουθώ, μείνετε μαζί μου!

  • Ξεκινάω λιμάροντας τα νύχια μου στο σχήμα που επιθυμώ με την Κλασική Λίμα Νυχιών Δύο Όψεων 100/180 της Semilac και στη συνέχεια λειαίνω ελαφρώς την επιφάνεια των νυχιών, αφαιρώντας την γυαλάδα με τη βοήθεια του μπαφερ.
  • Ύστερα, αφαιρώ την λιπαρότητα από τα νύχια με το Nail Cleaner και βάζω μια λεπτή στρώση Vitamin Base. Πολυμερίζω και επιτέλους αρχίζω την εφαρμογή του χρώματος!  • Για το καλοκαίρι, έχω επιλέξει την απόχρωση #128 Pink Marshmallow, η οποία είναι η πιο τέλεια ροζ κουφετί απόχρωση που έχετε συναντήσει, ενώ για το φθινόπωρο που πλησιάζει, έχω ήδη διαλέξει την απόχρωση #281 Gossip Time και δεν φαντάζεστε πόσο πολύ ανυπομονώ να την δοκιμάσω. Εφαρμόζω 2 λεπτές στρώσεις χρώματος και δεν ξεχνάω να πολυμερίσω.
  • Στο τέλος, εφαρμόζω μια στρώση από το Top Coat No Wipe και αφού πολυμερίσω, έχω πια ένα τέλειο μανικιούρ, αφού το σουπερ ντούπερ ουάου! με αυτό το Top Coat είναι πως δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία μετά τον πολυμερισμό.

Από τα ημιμόνιμα της Semilac, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, αφού έχουν καταπληκτική αντοχή, υπέροχες αποχρώσεις και μεγάλη ποικιλία!

  • Όταν έρθει η ώρα να τα ξεβάψω, βάζω καθαρή ασετόνη, μπόλικη υπομονή και ξεκινάω!

Εσείς με τι βάφετε τα νύχια σας; Με απλό βερνίκι ή με ημιμόνιμο; Ας κάνουμε ένα γκάλοπ στα σχόλια!


Μέχρι το επόμενο post να θυμάστε…”Life is not perfect but your nails can be!”

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram