2 απαραίτητα προϊόντα για το χειμωνιάτικο face care!

30.12.20


Σας έχω πει και άλλες φορές στο παρελθόν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας. Όταν μάλιστα οι θερμοκρασίες είναι ακραίες, το face care γίνεται απαραίτητο! 

Σήμερα δεν θα σας μιλήσω για τον τρόπο που περιποιούμαι την επιδερμίδα του προσώπου μου τον χειμώνα, αλλά θα δώσω έμφαση σε 2 προϊόντα που πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν σε κάθε νεσεσέρ, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Ενυδατική μάσκα προσώπου

Το κρύο αφυδατώνει, ξηραίνει και κάνει την επιδερμίδα ευαίσθητη. Αυτό που χρειάζεται το δέρμα λοιπόν είναι άφθονη ενυδάτωση. Μια πλούσια ενυδατική μάσκα προσώπου 2-3 φορές την εβδομάδα, είναι σαν βάλσαμο για την αφυδατωμένη επιδερμίδα. Μια μάσκα νυκτός μάλιστα, μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον στην επιδερμίδα μου είδα τεράστια διαφορά! 
Βρείτε μια ενυδατική μάσκα που να καλύπτει τις ανάγκες σας και ρίξτε την στο νεσεσέρ σας! Αλλά μην την ξεχάσετε εκεί ε;

Βάλσαμο για τα χείλη

Αν τα χείλη σας ήταν ανέκαθεν ξηρά, το κρύο θα εντείνει το πρόβλημα. Ένα βάλσαμο χειλιών θα επανορθώσει την επιδερμίδα των χειλιών, ενώ παράλληλα θα τα ενυδατώσει και θα τα θρέψει σε βάθος. 
Στο εμπόριο κυκλοφορούν με χρώμα ή χωρίς. Εγώ προτιμώ εκείνα που δεν έχουν χρώμα, όμως αφήνουν μια ευχάριστη διακριτική λάμψη στα χείλη.
Έχω ένα βάλσαμο χειλιών στο νεσεσέρ μου, ένα στο boudoir μου, ένα στο ντουλαπάκι του μπάνιου και ένα στην τσάντα μου. 
Λένε πως χρειάζονται μόνο 21 συνεχόμενες ημέρες για να αποκτήσουμε μια νέα συνήθεια. Τί λέτε; Ξεκινάτε από σήμερα; 

Μέχρι το επόμενο post...λέτε να δούμε άσπρη μέρα; Κάτι άκουσα πως έρχονται χιόνια! Λατρεύω το χιόνι!

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram