Ξύρισμα ή μούσι; Ανδρικά προϊόντα περιποίησης για ό,τι κι αν επιλέξει!

31.1.21


Το ανδρικό ξύρισμα προσώπου θα έλεγα πως είναι για τους άνδρες ότι είναι η ρουτίνα περιποίησης προσώπου για εμάς τις γυναίκες.

Όπως προσέχουμε εμείς την ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε στην επιδερμίδα μας, έτσι και οι άνδρες θα πρέπει να επιλέγουν ποιοτικά προϊόντα, τόσο για το ξύρισμα όσο και για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ξυραφάκια καλής ποιότητας και ένα gel ξυρίσματος όπως το Nivea Men Sensitive Shaving Gel, μπορούν να δώσουν εκείνο το απαλό αποτέλεσμα που θυμίζει δερματάκι μωρού, ενώ ένα after shave θα καταπραϋνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και θα προσφέρει μια πιο φρέσκια όψη.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι άνδρες που λατρεύουν να αφήνουν μούσι. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως «γλίτωσαν» την περιποίηση. 
Προϊόντα περιποίησης για το μούσι έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι΄ αυτό το σκοπό, για να προσφέρουν λαμπερό, μυρωδάτο και απαλό αποτέλεσμα. Ένα έλαιο για το μούσι όπως το Έλαιο Θρέψης για τα γένια North for Men Mane Attraction της Oriflame είναι ένα τέτοιο προϊόν!

Αγαπημένες μου, την επόμενη φορά δεν χρειάζεται να ψάχνεται απεγνωσμένα δώρο για τους καλούς σας!

Ένα πλήρες σετ ξυρίσματος ή περιποίησης για το μούσι είναι ιδανικό. Δείτε το και σαν δώρο προς τον εαυτό σας. Άλλωστε, ποιά γυναίκα δεν θέλει έναν περιποιημένο άνδρα που μυρίζει και όμορφα;

Ποιά brands επιλέγουν περισσότερο οι δικοί σας άνδρες; 

Μέχρι το επόμενο post...πάω να κάνω και εγώ την δική μου περιποίηση :)

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram