2 ψαλίδια μαλλιών για ονειρεμένες μπούκλες!

28.2.21


Σας αρέσουν περισσότερο τα ίσια μαλλιά ή οι μπούκλες; 
Όταν ήμουν πιο μικρή, αν και με φυσική μπούκλα, λάτρευα τα ίσια μαλλιά (ή μάλλον για να γίνω πιο ακριβής, τα μαλλιά «πρόκα»)!
Μεγαλώνοντας άρχισα να αγαπώ τις μπούκλες μου, ενώ συχνά θέλω να δοκιμάζω και διαφορετικά στυλ με μπούκλες.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχω προσθέσει σε εκείνη την ατελείωτη wishlist δύο ψαλίδια μαλλιών για εντελώς ονειρεμένες μπούκλες:
Το ψαλίδι μαλλιών For Elite Model Look CF3112F0 της Rowenta, το οποίο είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχω δει σε ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες, δίνει στα μαλλιά «άφρο» αποτέλεσμα, σαν εκείνο που βλέπεις σε περιοδικά μόδας και διάσημες σταρ. 
Με επίστρωση τουρμαλίνης και κερατίνης, αλλά και ιονισμό δημιουργεί τις μπούκλες χωρίς να σπάει την τρίχα. Η μέγιστη θερμοκρασία του φτάνει τους 180°C σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ενώ η συσκευασία περιέχει και γάντι προστασίας από την θερμότητα.
Είναι ένα ψαλίδι μαλλιών που θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω και να μάθω κι εγώ πως είναι να έχεις μαλλιά «ελατήρια»! Χαριτωμένα, αλλά και sexy δεν νομίζετε; 
Στη λίστα έχει μπει και το τριπλό ψαλίδι μαλλιών Hi-Def Waver BAB2469TTE της Babyliss PRO, που δημιουργεί παραμυθένια μαλλιά «γοργόνας». Έχει τεχνολογία Τιτανίου-Τουρμαλίνης και ιονισμό, για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά. Η θερμοκρασία του είναι ρυθμιζόμενη από 150°C έως 210°C και το πάχος του κύματος που δημιουργεί στα μαλλιά είναι 19mm.
Έχω βρει μερικά χτενίσματα για γοργονέ μαλλιά στο Pinterest και ήδη τα φαντάζομαι πάνω μου! 

Ποιό από τα δύο στυλ μπούκλας σας αρέσει περισσότερο; 

Μέχρι το επόμενο post...πείτε μου αν έχετε βρει το τέλειο προϊόν για μπούκλες, που να μην τις κάνει σαν σύρμα, να μην τις κολλάει και να μην αφήνει την αίσθηση γλίτσας στα μαλλιά! 

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram