Προϊόντα που χρησιμοποιώ και σας προτείνω για λιπαρά μαλλιά

31.3.21


Τα μαλλιά μου ανέκαθεν ήταν λιπαρά. Έχω δοκιμάσει πολλά σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά μέχρι να καταλήξω σε κάποιο που να μου προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλω.
Αυτό τον καιρό έχω καταλήξει σε 2 σαμπουάν, τα οποία προσφέρουν στα μαλλιά μου υπέροχη αίσθηση καθαριότητας, ενώ παράλληλα τα αφήνουν ανάλαφρα.

Είναι το Fructis Coconut Water της Garnier, το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά τα λιπαρά μαλλιά ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει σε βάθος. Έχει πλούσια κρεμώδη υφή, δημιουργεί πολύ αφρό, μυρίζει πανέμορφα και κάνει τα μαλλιά μου ευκολοχτένιστα. 

Είναι και το Syoss Pure Fresh, το οποίο έχω λατρέψει. Προτείνεται για κανονικά μαλλιά, αλλά έχει ταιριάξει υπέροχα στα δικά μου τα λιπαρά. Έχει gel υφή, με λίγη ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά (σχεδόν τα ακούς να τρίζουν από καθαριότητα), τα αφήνει ανάλαφρα και λαμπερά. Έχει άρωμα φρεσκάδας και δεν περιέχει σιλικόνες. Θα συνεχίσω να το επιλέγω για αρκετό καιρό ακόμα!

Η ρουτίνα μου περιλαμβάνει κάθε 3η μέρα λούσιμο, όμως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης αν δεν προλαβαίνω να λουστώ το πρωί, κάνω ένα γρήγορο φσσστ για μια μίνι αναζωογόνηση, με το dry shampoo Rose Gold της Batiste που μυρίζει πανέμορφα και τα μαλλιά μου γίνονται ξανά ματ και ανάλαφρα έως το βράδυ που τελικά θα λουστώ!

Αυτά είναι τα δικά μου "μυστικά" προϊόντα κατά των λιπαρών μαλλιών. Εσείς ποιά προϊόντα χρησιμοποιείται και έχετε μείνει ευχαριστημένες; 

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram