Δοκίμασα το Victoria's Secret Body Mist Coconut Passion 🥥 Review

7.4.21


Λίγα χρόνια πριν, όταν έκανε εγκαίνια στο The Mall Athens το κατάστημα Victoria's Secret, θυμάμαι να σχηματίζονται ουρές ολόκληρες από γυναίκες που περίμεναν υπομονετικά να ρίξουν έστω μια ματιά στα προϊόντα αυτού του φανταχτερού brand. 

Άκουγα και διάβαζα πολύ θετικά σχόλια γι' αυτό το brand τόσα χρόνια, όμως μόλις φέτος δοκίμασα επιτέλους το πρώτο μου Victoria's Secret body mist. 

Επέλεξα η πρώτη μου επαφή με το brand να είναι το Victoria's Secret body mist Coconut Passion. Ανήκει στην οικογένεια των Gourmand αρωμάτων και αυτό από μόνο του προιδεάζει πως μιλάμε για ένα ζεστό - γλυκό άρωμα.

Έχει νότες από Καρύδα, Βανίλια, Κρίνο της κοιλάδας, Χαμομήλι και Aloe Vera, όμως θέλω να έχετε στο μυαλό σας πως οι νότες Καρύδας και Βανίλιας είναι αυτές που κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Το χρυσαφένιο χρώμα του σπρέι σώματος Victoria's Secret Coconut Passion μου θυμίζει καλοκαιρινά απογεύματα στην παραλία και έτσι απλά μου φτιάχνει την διάθεση. 

Tip: Να και ένα «ενισχυτικό διάθεσης» για όσες δεν είστε σε mood.

Όσον αφορά την συσκευασία του, έχει λεπτομέρειες πολυτέλειας (άλλωστε είναι χαρακτηριστικό των προϊόντων Victoria's Secret), ενώ φαντάζομαι καταλαβαίνετε και μόνες σας πως πρόκειται για μια «τεραστίων διαστάσεων» συσκευασία, καθώς περιέχει 250ml και έτσι, με βλέπω να ψεκάζομαι και να είμαι σκέτη γλύκα όλο το καλοκαίρι!

Το Victoria's Secret body mist Coconut Passion μου έχει κλέψει την καρδιά και να σας πω και ένα μυστικό; 
Οι άνδρες το λατρεύουν!

Αν θα αγοράσω ξανά Victoria's Secret προϊόντα; Σίγουρα ΝΑΙ!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από Victoria's Secret; Ποιό μου προτείνετε να είναι το επόμενο προϊόν που θα δοκιμάσω; 

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram