Αποτριχωτική Μηχανή Silk Epil 7-561 Wet & Dry - Braun ● Review

27.8.21


Είσαι ο τύπος της γυναίκας που προτιμάει την αποτρίχωση με ξυριστική μηχανή (ξυραφάκια), με αποτριχωτική μηχανή ή την λύση του laser; 

Εγώ τα τελευταία 4 χρόνια χρησιμοποιώ την αποτριχωτική μηχανή Silk Epil 7-561 Wet & Dry της Braun.
Ήθελα μια αποτριχωτική μηχανή για να απαλλαγώ από την τριχοφυΐα όσο πιο ανώδυνα γίνεται και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα ξυραφάκια. 

Έτσι, κάνοντας την έρευνά μου είδα πως η συγκεκριμένη: 

  • Διαθέτει Τεχνολογία Close Grip, χάρη στην οποία κάνει βαθιά αποτρίχωση
  • Είναι αποτελεσματική ακόμα και σε πολύ κοντές τρίχες 
  • Διαθέτει σύστημα SoftLift Tips, το οποίο ανασηκώνει τις επίπεδες τρίχες και τις οδηγεί στις τσιμπίδες για ευκολότερη αφαίρεση
  • Διαθέτει Τεχνολογία Wet & Dry, δηλαδή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ακόμα και μέσα στο ντους
  • Έχει περιστρεφόμενη κεφαλή και φωτισμό Smartlight, για να βλέπεις καλύτερα την περιοχή που αποτριχώνεις
  • Είναι επαναφορτιζόμενη και έχει 2 ταχύτητες 
  • Διαθέτει επιπλέον κεφαλές για αποτελεσματική αποτρίχωση σε κάθε περιοχή του σώματος
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, σώμα και μπικίνι
Η μπαταρία της έχει μεγάλη διάρκεια και έτσι δεν θα "τσακώνεσαι" με το καλώδιο, είναι πολύ ελαφριά και πάρα πολύ όμορφη (ειδικά αν σου αρέσει η χρυσόσκονη και γενικά ο,τιδήποτε λαμπυρίζει - σου υπόσχομαι πως θα ξετρελαθείς).

Κατά την πρώτη χρήση, επειδή δεν ήμουν εξοικιωμένη με τις αποτριχωτικές μηχανές, σκεφτόμουν πόσο πολύ αγαπώ τελικά τα ξυραφάκια, όμως μετά από κάποιες επιπλέον χρήσεις και αφού το δέρμα μου συνήθισε, η αποτρίχωση έχει φτάσει σε σημείο να γίνεται σχεδόν ανώδυνα (εκτός από τα μπουτάκια, που είναι πολύ ευαίσθητα και ακόμα "τραγουδάω" όταν αποτριχώνω εκείνη την περιοχή). 

Γενικά με έχει βολέψει πολύ! Την χρησιμοποιώ κάθε φορά που εμφανίζονται διάσπαρτα στα πόδια μου οι τρίχες και έτσι τις προλαβαίνω και έχω ξανά απαλά πόδια.

Αν θέλεις να απαλλαγείς από το ξυράφι και ψάχνεις κάποια αποτριχωτική μηχανή σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στις Silk Epil. Τουλάχιστον εγώ, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την συγκεκριμένη! 

Τώρα είμαι στην φάση που σκέφτομαι να ξεκινήσω laser. Ποιά είναι η άποψή σου γι' αυτό; Έχεις κάνει laser ή ανήκεις ακόμα στην παλαιολιθική εποχή όπως εγώ; 

Μέχρι το επόμενο post...θα μας εύχονται "Καλό Φθινόπωρο"! 

You Might Also Like

0 comments

Blog Archive

Popular Posts

Instagram